Свободна форма


Аминокиселините в свободна форма не изискват храносмилане. Това им позволява веднага след приема да започнат да формират ензимите, необходими за оптимално усвояване на храната и развитие на протеините. Когато храната бива усвоена правилно, тялото се възползва максимално от всички съставки за отлично здраве.
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: NATURALICO
Бори се със симптомите на умора Подобрява спортните резултати Повишава силата, издържливостта Бета-Аланин е неесенциална аминокиселина и е единствената естествено срещаща се бета-амино киселина. Изследванията показват, че бета-аланин намаля..
38.00лв.
Производител: NATURALICO
Стимулира естественото производство на тестостерон Повишава чистата мускулна маса Подобрява спортните резултати D-аспарагинова киселина, позната още като D-АА е аминокиселина естествено срещаща се в тестисите, хипофизата и хипоталамуса – ор..
42.00лв.
Производител: NATURALICO
Подобрява протеиновия синтез Намалява катаболните състояния Стимулира глюкозния метаболизъм и инсулиновата функция L-Левцин е най-ефективната верижно-разклонена аминокиселина. Тя се разгражда и усвоява от тялото значително по-бързо от остан..
36.00лв.
Производител: NATURALICO
Стимулира мастния метаболизъм Укрепва имунната система Подпомага процесите на детоксификация L-Орнитинът се счита за неесенциална амино киселина, която играе важна роля в цикъла на уреята и е прекурсор на аминокиселините цитрулин, глутамино..
32.00лв.
Производител: NUTREND
L-Аргинин е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Участва в протеиновия метаболизъм, подобрява кръвоснабдяването на мускулите и стимулира продукцията на растежния хормон (STH). Освен това увеличава сперматогенезата при мъжете. Подоб..
35.00лв.
Производител: NUTREND
По-високото ниво на карнозин в мускулната тъкан помага да се регулира положително рН на мускулите и по този начин повишава физическата активност. Когато се използва редовно той намалява мускулната умора и постепенно  увеличава интензитета н..
29.00лв.
Производител: NUTREND
Тауринът е широкоразпространена аминокиселина в човешкия организъм. Участва в транспорта на аминокиселините към мускулните клетки, като по този начин ускорява възстановителните процеси след физическо натоварване. Подобрява концентрацията и повишава и..
30.00лв.
Производител: NUTREND
Модерна хранителна добавка с анти-катаболно действие, подходяща за хора, подложени на физически и психически стрес. Помага за поддържане на концентрацията по време на физическа и умствена активност. Спомага за повишаване на мотивацията и стимула за т..
40.00лв.
Производител: ALLMAX NUTRITION
Тренирайте по-дълго, по-усилено и станете по-силни! Искате да тренирате по-усилено, да тичате по-дълго, да вдигате повече тежести? Е, кой не иска? С Beta Alanine на Allmax най-накрая можете да постигнете резултатите, за които мечтаете! По-голяма сила..
53.00лв.
Производител: ALLMAX NUTRITION
Allmax Taurine е аминокиселина в свободна форма, която участва в различни метаболитни процеси. Тауринът е мощен невротрансмитер, който е свързан с глюкозата. Освен това е основната съставна част на жлъчните киселини (жлъчката), които се използват за..
27.40лв.
Производител: NOW
Л-метионинът се класифицира като незаменима аминокиселина, което означава, че не може да бъде произведен от тялото и трябва да бъде приет чрез диета или хранителни добавки. Л-метионинът подпомага производството на клетъчния антиоксидант глутатион, ко..
44.00лв.
Производител: NOW
NOW L-phenylalanine 500mg 90caps е от съществена девет въглеродна аминокиселина и е прекурсор на аминокиселината тирозин. Тъй като тирозин е необходимо за синтеза на белтъчини и производството на невротрансмитерите допамин и норепинефрин, фенилаланин..
25.00лв.
Производител: NOW
Описание: Tri-Amino е комплексен продукт, който съчетава три важни аминокиселини (аргинин, лизин, орнитин) в една лесна за усвояване формула. Аргининът и орнитинът са аминокиселини, компоненти на цикъла на уреята. Уреята от своя страна е основният..
64.00лв.
Производител: OLIMP
OLIMP Taurine Mega Caps под формата на капсули е хранителна добавка предназначена за физически активни хора и спортисти. Препоръчителна употреба: Приемайте 1-2 капсули на ден, в зависимост от интензивността на тренировките. Да се ​​съхранява на м..
22.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
SCITEC Beta-Alanine е неесенциална аминокиселина, която се използва от мускулните клетки, за да синтезира карнозин, дипептид, състоящ се от бета-аланин плюс L-хистидин. SCITEC Beta-Alanine значително повишава силата, чистата мускулна маса, както и из..
23.10лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Beta-Alanine е неесенциална аминокиселина, която се използва от мускулните клетки, за да синтезира карнозин, дипептид, състоящ се от бета-аланин плюс L-хистидин. Beta-Alanine значително повишава силата, чистата мускулна маса, както и издръжливостта н..
24.40лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: SCITEC Leucine е есенциална аминокиселина с разклонена верига (BCAA) едновременно. Според най-новите научни резултати левцин е една от най-важните аминокиселини, тъй като директно стимулира синтеза на мускулния протеин. Нивото на ..
15.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: Накратко за продукта: Азотен оксид за най-ефективно кръвоснабдяване и придвижването на кислород до клетките Увеличава работоспособността и сексуалната потентност 5000 мг аргинин в една доза Лесен за абсорбция, бърз и ефекти..
32.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: SCITEC Lysine е есенциална аминокиселина, която е необходим елемент на всички протеини в тялото ни и присъства в големи количества в мускулната тъкан. Лизинът играе важна роля в усвояването на калция, изграждането на мускулите, в..
14.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: Аминокиселината орнитин - SCITEC Ornithine - обикновено се комбинира с аргинин и увеличава отделянето на хормона на растежа (GH). Според проучванията, комбинацията от аргинин и орнитин е почти два пъти по-ефективна в освобождаването на..
19.90лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

2 АМПУЛИ МАГНЕЗИЙ

2 АМПУЛИ Л-КАРНИТИН 
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:


BIOTIN MAX 30 TABS
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS

SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:

SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×