Доставка

ИЗВЪНРЕДНИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА В СИЛА OT 13.03.2020 г.: 


Стараем се да изпращаме всички поръчки, направени до 14:30 за страната и до 12:30 за гр.София, още в същия работен ден. Ако не успеем, моля да ни извинете! Възможно е да има забавяне в единични случаи, за което предварително се  извиняваме. Поръчки за територията на град София, направени до 13:00 часа в работен ден, се доставят още в същия работен ден на посочен от Вас адрес от наш куриер до 18:00 часа. 1. С коя курирска фирма се извършват доставките на поръчките, направени онлайн на www.nitrotiger.com ? 

Доставкатa на продукти, зaĸyпeни oнлaйн нa www.nitrotiger.com, се осъществява от куриерска фирма Еконт в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма. 


2. Каква е стойността на доставката и кой я заплаща?

При поръчки на обща стойност до 30.00 лв. цената на доставката е фиксирана и е на стойност е 3лв. Разходите за доставката се добавят към стойността на поръчката и се отразяват при наложения платеж. Вие заплащате още само 3.00 лв. към стойността на поръчката Ви. 

При поръчки на обща стойност над 30.00 лв. доставката е напълно безплатна.

Всички поръчки за територията на гр.София са с безплатна доставка. Доставката на територията на гр.София се извършва от представители на нашия онлайн магазин и се извършва до адрес, а не до врата. В условия на пандемия, молим да сме отговорни и да се пазим взаимно. 


3. Вече направих поръчка. Кога ще си получа продукта/продуктите?

Всички пратки, потвърдени до 15:30 часа, се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Cпиди за съответното населено място.

Пратките, приети и потвърдени след 15:30 часа, се изпращат на следващия работен ден. 


4. По кое време на деня ще получа пратката си? 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес. Ако изберете опция доставка до офис на ЕКОНТ - можете да вземете пратката в удобно за Вас време според работното време на съответния офис.


5. Как мога да заплатя пратката си? 

Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката.