Доставка

ИЗВЪНРЕДНИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА В СИЛА ДО 13.04.2020 г.: 

Стараем се да изпращаме всички поръчки, направени до 15:30, още в същия работен ден. Ако не успеем, моля да ни извинете! Възможно е да има забавяне в единични случаи, за което предварително се  извиняваме. Поръчки за територията на град София, направени до 13:00 часа в работен ден, се доставят още в същия работен ден на посочен от Вас адрес от наш куриер. 1. С коя курирска фирма се извършват доставките на поръчките, направени онлайн на www.nitrotiger.com

  • Доставкатa на продукти, зaĸyпeни oнлaйн нa www.nitrotiger.com, се осъществява от куриерска фирма Cпиди в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма. 

2. Каква е стойността на доставката и кой я заплаща?

  • При поръчки на обща стойност до 30.00 лв. цената на доставката е фиксирана и е на стойност е 3лв. Разходите за доставката се добавят към стойността на поръчката и се отразяват при наложения платеж. Вие заплащате още само 3.00 лв. към стойността на поръчката Ви. 
  • При поръчки на обща стойност над 30.00 лв. доставката е напълно безплатна.

3. Вече направих поръчка. Кога ще си получа продукта/продуктите?

  • Всички пратки, потвърдени до 15:30 часа, се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Cпиди за съответното населено място.
  • Пратките, приети и потвърдени след 15:30 часа, се изпращат на следващия работен ден. 


4. По кое време на деня ще получа пратката си? 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес. Ако изберете опция доставка до офис на ЕВРОПЪТ - можете да вземете пратката в удобно за Вас време според работното време на съответния офис.

Ако няма да бъдете на посочения адрес за доставка, можете да посочите часови интервал, който ще отбележим на товарителницата. 


5. Как мога да заплатя пратката си? 

Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката.