SCITEC G-Bomb 308 g

Производител: SCITEC NUTRITION
Наличност: In Stock
38.27лв. 45.00лв.
Опции

* Вкус:
К-во:
     
PRICE MATCH
Аминокиселината глутамин е добре позната и популярна - съставлява 60% отсвободните аминокиселини в мускулите и е много необходима във всички части натялото. Червата и имунната система “се хранят” с глутамин. Глутаминът увеличава протеиновия синтез, намалява разграждането на мускулна тъкан и нивата на кортизола, в същото време увеличава обема на мускулнитеклетки. Глутаминът може да увеличи до 400% производството на естествен хормонна растежа! Но това не е всичко, тази аминокиселина стабилизира нивото накръвната захар, увеличава гликогена и намалява желанието за консумация на захaрни продукти.Изследванията показват, че след интензивна тренировка глутаминовите нивамогат да бъдат до 50% по-ниска в тялото! Единственият проблем с глутаминовите добавки е, че те обикновено съдържат само проста форма на L-глутамин, която е много чувствителна и нестабилна. Глутамин "се отклонява" в червата и имунната система. Въпреки че това е многоважно за цялостното ни здраве и по този начин косвено подкрепят борбата на спортистите за по-добри резултати, това не променя факта, че свободна форма на L-глутамин е създадена, за да повлияе директно в мускулните клетки. За да решим този проблем, сме изградили формулата - SCITEC G-Bomb - от мулти-векторенглутамин, който се състои от четири вида глутамин! Съдържа L-глутамин, за да се гарантира транспорта на глутамин до червата и имунната система, но съдържа идруг стабилен глутамин, с висока биологична стойност, с различни фармакокинетични характеристики и е в състояние да достигне до мускулните клетки, за да получиш най-важните ефекти, които всеки спортист очаква от глутамина.

Начина на употреба : като хранителна добавка смесете 14 грама с 300-400мл вода. Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приема вечер, преди лягане. G-BOMB може да се приема няколко пъти дневно, между храненията, за намаляване желанието за сладки храни по време на диета.

Напишете ревю

Вашето име:

Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
magnesium_amp
2 АМПУЛИ МАГНЕЗИЙ 
carnitine_amp
2 АМПУЛИ Л-КАРНИТИН
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
endurosnack-sachet-75-g-shop-nutro
NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
biotin_max_30tabs
BIOTIN MAX 30 TABS
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
l_lysine_30tabs
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS
                                                      
NUTREND 100% WHEY PROTEIN 500 G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
scitec-amino-5600-200-tabl
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC L-GLUTAMINE 300G,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×