Stacker2 Testo 4HD 120 Capsules

46.10лв. 54.40лв.
К-во:
     
PRICE MATCH

Този спорт е всичко за Вас - бодибилдингът е начин на живот, а не просто хоби. Поради което Вие не приемате просто всеки тестостеронен ускорител; само най-качественият е достатъчно добър за вас. Нуждаете се от продукт, който е класа над останалите; продукт даваш експлозивна сила чрез свободен тестостерон.

Това ли е което търсите?

Сухо, мускулесто телосложение, по-висока тренировъчна интензивност, безмилостна агресия и нечувана интензивност по време на тренировките?

Ако, търсите именно това,  STACKER2 TESTO-4HD е продуктът за Вас.

Преимущества на STACKER2 TESTO-4HD

- Стимулира тестостерона до максималните естествено постижими стойности
- Повишена агресия по време на тренировка
- По-висока тренировъчна интензивност
- Повече сила, по-голяма мускулна маса
- Безпрецедентно мускулно напомпване

Защо STACKER2 TESTO-4HD е толкова по-силен от другите тестостеронни ускорители?

STACKER2 TESTO-4HD съдържа не само революционна и неповторима анаболна формула, но той е 100% натурално вещество. TESTO-4HD покачва нивата на свободния тестостерон в тялото, в резултат на което силата, масата и тренировъчна интензивност се увеличават значително.

STACKER2 TESTO-4HD съдържа елементи които въздействат, с възможно на-високия процент на активно вещество Не само трибулус, но възможно най-високия процент от активния екстрат: 30% протодиосцин.

STACKER2 TESTO-4HD съдържа всичко, от което се нуждаете за да доведете производството на тестостерон до най-високите нива. Всяка доза съдържа 10 мощни и клинично изпитани елементи, които работят в синергия и гарантират, че андрогенните рецептори се стимулират непрекъснато за да се произведе повече тестостерон. Мъжествеността се подчертават, по-специално тренировъчната интензивност, самоувереността и тренировъчната агресия. Това само по себе си е достатъчно, но Stacker също така предлага драстично увеличаване на мускулната маса, мускулното напомпване и удивително телосложение. Нарастване на нивото на тестостерона и резултати

Всеки път, когато взимате STACKER2 TESTO-4HD, нивата на свободния тестостерон се покачват. Този продукт се приема в ограничени дози, тоест взимате по три капсули два пъти дневно за да повишите нивата до максималната постижима стойност без стероиди.

Между 5 и 10 дни (ежедневна) употреба Може да почувствате действието на елементите и как нивата на тестостерона се покачват бавно всеки ден. Имате повече енергия и огромна воля да ходите в гимнастическия салон за да тренирате сериозно. Между 10 и 20 дни (ежедневна) употреба Нивата на тестостерона продължават да се покачват. Тренировките стават по-екстремни.

Може да вдигате по-тежки тежести и мускулите започват да нарастват равномерно. В резултат на по-сухото телосложение, вените постепенно стават ясно изразени. И това е само началото! От 3 седмици нататък (ежедневна употреба) Това е третата стъпка. Сега се учудвате на ниската тренировъчна интензивност при която преди сте спирали. Преодолявате собствените си пречки.

Измествате собствените граници, трансформацията е започнала. Мускулите Ви са по-надути, по-големи и по-твърди. Силата и васкуларността са на максималните си нива. Вие сте в състояние, което не сте изпитвали никога преди: именно това STACKER2 TESTO-4HD прави за Вас, поради, което той е толкова известен!

Дайте на тялото каквото желае, най-мощния и ефективен тестостеронен ускорител произвеждан някога - STACKER2 TESTO-4HD!

Начин на употреба:

По 2 таблетки 3 пъти дневно.

Напишете ревю

Вашето име:

Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
magnesium_amp
2 АМПУЛИ МАГНЕЗИЙ 
carnitine_amp
2 АМПУЛИ Л-КАРНИТИН
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
endurosnack-sachet-75-g-shop-nutro
NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
biotin_max_30tabs
BIOTIN MAX 30 TABS
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
l_lysine_30tabs
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS
                                                      
NUTREND 100% WHEY PROTEIN 500 G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
scitec-amino-5600-200-tabl
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC L-GLUTAMINE 300G,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×