НАЗАД

Stacker2 Testo 4HD 120 Capsules

-20 % Stacker2 Testo 4HD 120 Capsules

Този спорт е всичко за Вас - бодибилдингът е начин на живот, а не просто хоби. Поради което Вие не приемате просто всеки тестостеронен ускорител; само най-качественият е достатъчно добър за вас. Нуждаете се от продукт, който е класа над останалите; продукт даваш експлозивна сила чрез свободен тестостерон.

Това ли е което търсите?

Сухо, мускулесто телосложение, по-висока тренировъчна интензивност, безмилостна агресия и нечувана интензивност по време на тренировките?

Ако, търсите именно това,  STACKER2 TESTO-4HD е продуктът за Вас.

Преимущества на STACKER2 TESTO-4HD

- Стимулира тестостерона до максималните естествено постижими стойности
- Повишена агресия по време на тренировка
- По-висока тренировъчна интензивност
- Повече сила, по-голяма мускулна маса
- Безпрецедентно мускулно напомпване

Защо STACKER2 TESTO-4HD е толкова по-силен от другите тестостеронни ускорители?

STACKER2 TESTO-4HD съдържа не само революционна и неповторима анаболна формула, но той е 100% натурално вещество. TESTO-4HD покачва нивата на свободния тестостерон в тялото, в резултат на което силата, масата и тренировъчна интензивност се увеличават значително.

STACKER2 TESTO-4HD съдържа елементи които въздействат, с възможно на-високия процент на активно вещество Не само трибулус, но възможно най-високия процент от активния екстрат: 30% протодиосцин.

STACKER2 TESTO-4HD съдържа всичко, от което се нуждаете за да доведете производството на тестостерон до най-високите нива. Всяка доза съдържа 10 мощни и клинично изпитани елементи, които работят в синергия и гарантират, че андрогенните рецептори се стимулират непрекъснато за да се произведе повече тестостерон. Мъжествеността се подчертават, по-специално тренировъчната интензивност, самоувереността и тренировъчната агресия. Това само по себе си е достатъчно, но Stacker също така предлага драстично увеличаване на мускулната маса, мускулното напомпване и удивително телосложение. Нарастване на нивото на тестостерона и резултати

Всеки път, когато взимате STACKER2 TESTO-4HD, нивата на свободния тестостерон се покачват. Този продукт се приема в ограничени дози, тоест взимате по три капсули два пъти дневно за да повишите нивата до максималната постижима стойност без стероиди.

Между 5 и 10 дни (ежедневна) употреба Може да почувствате действието на елементите и как нивата на тестостерона се покачват бавно всеки ден. Имате повече енергия и огромна воля да ходите в гимнастическия салон за да тренирате сериозно. Между 10 и 20 дни (ежедневна) употреба Нивата на тестостерона продължават да се покачват. Тренировките стават по-екстремни.

Може да вдигате по-тежки тежести и мускулите започват да нарастват равномерно. В резултат на по-сухото телосложение, вените постепенно стават ясно изразени. И това е само началото! От 3 седмици нататък (ежедневна употреба) Това е третата стъпка. Сега се учудвате на ниската тренировъчна интензивност при която преди сте спирали. Преодолявате собствените си пречки.

Измествате собствените граници, трансформацията е започнала. Мускулите Ви са по-надути, по-големи и по-твърди. Силата и васкуларността са на максималните си нива. Вие сте в състояние, което не сте изпитвали никога преди: именно това STACKER2 TESTO-4HD прави за Вас, поради, което той е толкова известен!

Дайте на тялото каквото желае, най-мощния и ефективен тестостеронен ускорител произвеждан някога - STACKER2 TESTO-4HD!
Начин на употреба:

По 2 таблетки 3 пъти дневно.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

 • Дocтaвĸaта нa пpoдyĸти, закупени онлайн на www.nіtrоtіgеr.соm, ce ocъщecтвявa oт ĸypиepcĸa фиpмa ЕКОНТ в paмĸитe нa 24 чaca cлeд пoтвъpждaвaнe нa пopъчĸaтa или cпopeд гpaфиĸa зa paзнoc нa ĸypиepcĸaтa фиpмa. 
 • Πpи пopъчĸи нa oбщa cтoйнocт дo 30лв. цeнaтa нa дocтaвĸaтa e 3лв.
 • Πpи пopъчĸи нa oбщa cтoйнocт нaд 30лв. дocтaвĸaтa e бeзплaтнa.
 • Bcичĸи пpaтĸи, пpиeти дo 15:30 чaca ce изпpaщaт в cъщия paбoтeн дeн и ce дocтaвят нa cлeдвaщия paбoтeн дeн или cпopeд гpaфиĸa зa paзнoc нa ЕКОНТ зa cъoтвeтнoтo нaceлeнo мяcтo.
 • Πpaтĸитe, пpиeти cлeд 15:30 чaca ce изпpaщaт нa cлeдвaщия paбoтeн дeн.
 • Дocтaвĸaтa ce извъpшвa в paмĸитe нa paбoтнoтo вpeмe 9:00ч.-18:00ч. нa пocoчeния oт вac aдpec.
 • Πлaщaнeтo ce извъpшвa в бpoй нa ĸypиepa, дocтaвил пpaтĸaтa. 
Тестостерон
 • Производител: STACKER2
 • Код на продукта: PRODUCT_1146
 • Наличност: 191
 • 54.40 лв
 • 43.50 лв

Тагове: Трибулус терестрис, Мака, Магнезий, Цинк