Антиоксиданти


Антиоксидантите са вещества, които помагат на тялото да се пребори с неблагоприятното действие на свободните радикали. Чувствай се по-добре, изглеждай по-добре и подобри цялостното си здраве!
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: NATURALICO
Срок на годност: 30.06.2018   Подпомага имунната система Повишава физическата издръжливост и сила Естерифициран Витамин С Витамин C е водоразтворим витамин, който е от съществено значение за цялостното здраве. Той насърчава имунната ..
9.80лв. 14.00лв.
Производител: NUTREND
Балансирана комбинация от витамини, минерали и коензим Q10 за защита на организма от вредното влияние на свободните радикали. Укрепва имунната система и повишава имунитета по време на физическо натоварване и стрес. Анти-възпалително действие, предпаз..
40.00лв.
Производител: NOW
NOW AHCC: Доставя допълнителна сила Екстракт от гъба Mycelia Поддържа здрава имунната система и клетъчната функция Хранителна добавка Вегетарианска формула Гарантирано качество AHCC® е уникален екстракт от специално култивирани, хибридни гъб..
264.00лв.
Производител: NOW
Описание: Antioxidant Caps комбинира важни хранителни вещества, които предпазват от вредното действие на свободните радикали, отделени при окислителните процеси. Бета-каротинът предотвратява развитието на ракови заболявания и е важен за зрението. ..
22.80лв. 38.00лв.
Производител: NOW
Описание: NOW CoQ10 with Hawthorn Berry е подобна на витамин смес, още наричана убиквинон. Това е незаменим компонент от клетките и е нужен за производството на митохондриална енергия. Години проучвания са показали, че CoQ10 подпомага сърдечно-съдов..
55.00лв.
Производител: NOW
Описание: Една капсула на NOW екстракт от зелен чай с епигалокатехин галат (EGCG) съдържа елементи, колкото има в 2-3 чаши зелен чай. Екстракта от зелен чай съдържа редица съединения, включително полифенолите и катехините, които осигуряват моще..
31.50лв. 42.00лв.
Производител: NOW
Описание: Glutathione - Глутатион е трипептид, който се образува в човешкото тяло от три аминокиселини – цистеин, глутаминова киселина и глицин. Glutathione - Глутатион се намира и образува във всяка една клетка в човешкия организъм..
110.00лв.
Производител: NOW
Описание: N-Acetyl Cysteine (NAC) е стабилна форма на несъществената аминокиселина L- цистеин. N-Acetyl Cysteine действа като стабилизатор за формирането на протеиновите структури, и също е необходим компонент за образуването на глутатион. Съдържа и..
55.00лв.
Производител: OLIMP
Описание: Умереното натоварване оказва благотворно влияние върху нашето здраве, но ако тренировките станат по-интензивни, по-големи количества от реактивни кислородни видове (ROS) започват да се натрупват в организма, което от своя страна води д..
54.00лв.
Производител: OLIMP
OLIMP GOLD VITA-MIN ANTI-OX Super Sport е двукомпонентна матрица, с витамини и минерали, обогатена с голямо количество антиоксиданти. Комплексен състав от минерали под формата на аминокиселинни хелати и витамини OLIMP VITA-MIN POWER комплек..
42.40лв. 53.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: SCITEC ALA е една от най-ефективните антиоксидантни молекули, разтворими както във вода, така и в мазнини. Увеличава клетъчната мембрана и защитата на антиоксидантната система. Алфа липоевата киселина, освен че е мощен антиоксидант, с..
24.45лв. 29.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: Коензим SCITEC CO-Q10 е ензим, от съществено значение за производството на енергия в човешкото тяло и е известен също като антиоксидант. Нашето тяло може да синтезира коензим Q-10 от химичните съединения с подобна структура в хран..
15.65лв. 18.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: Женшенът е лечебно растение, използвано от векове. Счита се, че Panax женшен удължава живота, увеличава физическата сила и способността да се концентрираш. Неговият адаптогенен ефект се дължи главно на гинзенозидни химически съединени..
14.39лв. 17.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: Лутеинът е естествен каротеноид, който има антиоксидантни свойства и подобрява здравето на очите и кожата. Нашата формула съдържа 6 мг лутеин на капсула и 48 мг зеаксантин (друг основен каротеноид в ретината на очите). Лутеинът е изве..
20.05лв. 24.00лв.
Производител: ACTIVLAB
ActivLab Green Coffee -иновативен продукт, представляващ екстракт от зърната на зелено / неизпечено кафе/ -мощен антиоксидант, ограничаващ вредното действие на свободните радикали в организма -намалява отделянето на глюкоза в кръвния поток с..
35.00лв.
Производител: AMIX
Amix CoQ-10 е познат още и като убиквинол или витамин Q. Той е мастноразтворимо вещество, което човешкото тяло произвежда само, а самият коензим е от жизнено значение за производството на енергия.  Способността на организма да произвежда коензи..
41.00лв.
Производител: GNC
Описание: Клинично доказано е, че поддържа здравето на сърцето и функцията на кръвоносните съдове Редуцира нивата на CoQ-10, които намаляват при употребата на лекарства със статини (лекарства за понижаване на холестерола) Мощен кардио-съдов антиок..
32.00лв.
Производител: GNC
Описание: Л -глутатионът е трипептид, който се образува в човешкото тяло от три аминокиселини – Л- цистеин,  глутаминова киселина и глицин. Подпомага нормалната функция на имунната система, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес..
130.00лв.
Производител: MYPROTEIN
Мощен антиоксидант Лесно се абсорбира от тялото Помага за детоксификацията на черния дроб   MYPROTEIN Alpha Lipoic Acid е силен антиоксидант, който се бори със свободните радикали в организма. Алфа Фолиевата киселина им..
51.99лв.
Производител: MYPROTEIN
Мощен антиоксидант Лесно се абсорбира от тялото Помага за детоксификацията на черния дроб   MYPROTEIN Alpha Lipoic Acid е силен антиоксидант, който се бори със свободните радикали в организма. Алфа Фолиевата киселина им..
31.99лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
magnesium_amp
2 АМПУЛИ МАГНЕЗИЙ 
carnitine_amp
2 АМПУЛИ Л-КАРНИТИН
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
endurosnack-sachet-75-g-shop-nutro
NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
biotin_max_30tabs
BIOTIN MAX 30 TABS
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
l_lysine_30tabs
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS
                                                      
NUTREND 100% WHEY PROTEIN 500 G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
scitec-amino-5600-200-tabl
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC L-GLUTAMINE 300G,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×