Казеин


Казеинът спомага за поддържане на мускулна маса при нискокалорични диети, стимулира загубата на мазнини и благоприятства чревното здраве. Счита се за бавно усвояващ се компонент от млечния протеин, което го прави чудесен избор за протеинов източник, заедно с храната през целия ден.
Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
Производител: NUTREND
Уникален протеин, който се откроява благодарение на съдържанието му на качествен мицеларен казеин. Благодарение на бавната му абсорбация от тялото, може да се използва не само преди лягане, но и между храненията. С високо съдържание на естествен кал..
172.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: 100% Казеин комплекс е единица Caseína Micelar, доминиран от млечни протеини. Млечните протеини се усвояват бавно (в сравнение с бързо смилаемите протеини от суроватка), което ни дава възможност за продължително освобождаване на амино..
178.41лв. 210.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: SCITEC Casein Complex е единица Caseína Micelar, доминиран от млечни протеини. Млечните протеини се усвояват бавно (в сравнение с бързо смилаемите протеини от суроватка), което ни дава възможност за продължително освобождаване на..
93.57лв. 110.00лв.
Производител: SCITEC NUTRITION
Описание: SCITEC Casein Complex е единица Caseína Micelar, доминиран от млечни протеини. Млечните протеини се усвояват бавно (в сравнение с бързо смилаемите протеини от суроватка), което ни дава възможност за продължително освобождаване на..
46.43лв. 55.00лв.
Производител: MUTANT
MUTANT MICELLAR съдържа мицеларен казеин, който е революционен протеин. Той снабдява тялото с аминокиселини до 7 часа след прием. Бавното освобождаване на аминокиселините предотвратява тялото от катаболизъм – състоянието, в което тялото буквално запо..
116.10лв.
Производител: MYPROTEIN
Предимства Спомага за прираста на чиста мускулна маса Консумирайте вечер преди лягане или между храненията Бавно усвоим протеин   Какво е MYPROTEIN Micellar Casein? Micellar Casein е получен от мляко.Той се абсорбира ба..
56.99лв.
Производител: OLIMP
Описание: Olimp Micellar Casein - Изключителен, високопротеинов продукт, съдържащ най-висококачествен мицеларен казеин. Мицеларният казеин е перфектен нощен протеин, който предпазва тялото от разрушителния ефект на глада по време на сън, като ..
42.00лв. 56.00лв.
Производител: PEAK
Micellar Casein е внимателно филтриран, неденатуриран (в естествено състояние) млечен протеин, чиято биологична стойност и качество на аминокиселинния състав (БС, PCDAAS, PER), надминава другите кисели казеини и казеинови продукти, предлагани на па..
69.00лв.
×
×
×
×

Доставка

Доставка на продукти от www.nitrotiger.com се осъществява от куриерска фирма Европът в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката или според графика за разнос на куриерската фирма 

При поръчки на обща стойност до 20лв. цената на доставката е 3лв.

При поръчки на обща стойност над 20лв. доставката е безплатна.

Всички пратки, приети до 15:30 часа се изпращат в същия работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика за разнос на Европът  за съответното населено място. Пратките, приети след 15:30 часа се изпращат на следващия работен ден. 

Доставката се извършва в рамките на работното време 9:00ч.-18:00ч. на посочения от вас адрес.
Плащането се извършва в брой на куриера, доставил пратката. 

Подаръци

×

Подаръци


Преди да финализирате поръчката си,можете да изберете някой от изброените артикули според тяхната карегория.ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 50 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
magnesium_amp
2 АМПУЛИ МАГНЕЗИЙ 
carnitine_amp
2 АМПУЛИ Л-КАРНИТИН
                  
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
endurosnack-sachet-75-g-shop-nutro
NUTREND ENDUROSNACK
 

ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 150 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
biotin_max_30tabs
BIOTIN MAX 30 TABS
 


ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 200 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
l_lysine_30tabs
NATURALICO L-LYSINE 30 TABS
                                                      
NUTREND 100% WHEY PROTEIN 500 G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 300 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
scitec-amino-5600-200-tabl
SCITEC AMINO 5600 200 TAB
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 500 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SCITEC L-GLUTAMINE 300G,
SCITEC L-GLUTAMINE 300G
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 800 ЛВ. ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
GASPARI AMINO MAX 8000 350 TABS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
SILIVER PROTEIN 5 LBS
 

 
ПОДАРЪЦИ / ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 1000 ЛВ.
ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК ПО ИЗБОР:
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB
SYNTRAX WHEY SHAKE 5 LB

×
×